Sarjakuvatapaamiset

Kuukausittaisia tapaamisia on järjestetty Oulussa vuoden 2006 tammikuusta alkaen. Välillä tapaamissa on ollut taukoja, mutta kaiken kaikkiaan Oululaiset sarjakuvantekijät ja -harrastajat ovat tavanneet jo lähes 100 kertaa.

Vuoden 2013 alusta sarjakuvatapaamiset muotoutuivat lämminhenkisiksi sarjakuvaklubeiksi, joissa jokaisella kerralla on luvassa myös pinetä sarjakuva-aiheista ohjelmaa, kuten luentoja, haastatteluja, tekijäesittelyjä ja sarjakuvatietovisailua. Klubien ikäraja on 18 ja ne järjestetään Never Grow Oldissa. Sarjakuvaklubit ovat matalan kynnyksen esiintymispaikkoja. Jos haluat esitellä julkaisujasi tai jotain spesiaaliaihetta niin laita viestiä: seura (at) ruutukaava.com

Kaikki sarjakuvista kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Tältä sivustolta löydät tarkemmat aikataulut.

Sarjakuvalukupiirit

Seuran järjestämät lukupiirit keräävät kokoon sarjakuvantekijöitä ja -harrastajia keskustelemaan sarjakuvista tiettyyn teemaan liittyen. Lukupiireissä jokaisella on mahdollisuus jakaa ajatuksia ja osallistua keskusteluun aihepiiriin liittyen muiden sarjakuvaihmisten seurassa.

Lukupiirit kokoontuvat Oulun kaupunginkirjastolla, aikuisten osastolla, tietopalveluiden lukupisteellä tai muussa vastaavassa ikärajattomassa paikassa ja tarjoavat inspiraatiota sarjakuvaharrastamiseen. Lukupiirejä järjestetään kuukausittain sarjakuvatapaamisten välittömässä läheisyydessä. Tulevat sarjakuvalukupiirit ja niiden teemat voit tarkastaa sivuston tapahtumaosiosta. Lukupiirit ovat ikärajattomia ja ne järjestetään yhteistyössä Oulun kaupunginkirjaston kanssa.


Kuva: Keijo Ahlqvist

Uusin Ruutukaava

Tulevat teemat

#20 Suuri kostonumero
deadline 14.1.2014
#19 Kohtauksia
deadline 21.11.2013Ruutukaava.com  |  © Oulun sarjakuvaseura r.y. ja tekijät  

seura (at) ruutukaava.com

Oulun sarjakuvaseura ry
PL 42
90015 Oulun kaupunki